Antena 3 CNN Actualitate Ce spunea Ioan Oltean despre mersul politicienilor la biserică

Ce spunea Ioan Oltean despre mersul politicienilor la biserică

Ce spunea Ioan Oltean despre mersul politicienilor la biserică
27 Noi 2015   •   11:10

Deputatul PNL, Ioan Oltean, a fost acuzat ieri de procurorii DNA că a primit mită 600 000 de euro în curtea unei biserici. După audiere, Oltean a declarat în faţa jurnaliştilor că nu ştie unde este biserica în care DNA susţine că are fi luat mită. În schimb, o declararaţie din 2012 de a sa arată cât de elavios este deputatul, acesta spunând că "biserica este sfântă în campanie, iar politicienii vin smeriţi şi se închină în coate şi genunchi", potrivit realitatea.net.

Pentru că situaţia lor electorală este mai proastă, pedeliştii au nevoie de mai mult ajutor din partea Divinităţii. În timp ce aşteaptă redistribuirea (poţi număra pe degete colegiile unde candidaţii PDL vor obţine peste 50 la sută din voturi), candidaţii PDL mai trec pe la biserică.

Ioan Oltean este tranşant: "De ce să ne ascundem după deget? Asta e o realitate pe care o trăim. În campanie se merge la fiecare eveniment, târg şi festival, oricât de mic ar fi, se merge la biserică şi politicienii se închină în coate şi-n genunchi, toţi vin smeriţi şi se roagă. Biserica e şi mai sfântă în campanie. Nu ştiu dacă aduc voturi în plus, dar ne văd oamenii. Cei care nu recunosc asta fie mint, fie sunt ipocriţi", scria Gândul în 2012.

Deputatul PNL Ioan Oltean a primit 600.000 de euro, într-o biserică, de la omul de afaceri Mihai Rotaru, pentru a interveni la Crinuţa Dumitrean să fie aprobată în comisia ANRP cererea omului de afaceri de acordare a unei despăgubiri de aproape 109 milioane de lei, pentru un teren în Piteşti.



×
Subiecte în articol: Ioan Oltean
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close