Antena 3 CNN Actualitate Ce sume a avut la dispoziţie autoritatea plătită din banii noştri să se ocupe de problema câinilor maidanezi

Ce sume a avut la dispoziţie autoritatea plătită din banii noştri să se ocupe de problema câinilor maidanezi

Ce sume a avut la dispoziţie autoritatea plătită din banii noştri să se ocupe de problema câinilor maidanezi
Sursa foto: Foto: mowingthelaw.blogspot.ro
05 Sep 2013   •   12:08
Autoritatea plătită din banii noştri să se ocupe de Supravegherea Animalelor din Bucureşti are la dispoziţie peste 50.000 de lei pe zi să rezolve problema maidanezilor. Primăria a pus la dispoziţia ASPA în acest an 18,6 milioane de lei.

Din aceast
ă sumă, ASPA a cheltuit până în prezent mai puţin de 3 milioane. Cei mai mulţi bani s-au dus pe lucrările de construire a adăpostului de la Mihăileşti.

Salariile angaja
ţilor sunt pe locul doi ca pondere în totalul cheltuielilor: 628 de mi de lei, cu tot cu taxele aferente.

Cu sterilizarea câinilor, din ianuarie pân
ă în august, s-au cheltuit 170.000 de lei, iar hrana animalelor din adăposturi a costat 70.000 de lei.

26.000 de lei au costat carburan
ţii şi reparaţiile maşinilor ASPA. Utilităţile pentru adăposturi s-au ridicat la 162.000 de lei. Alte cheltuieli reprezentând servicii de curierat, telecomunicaţii şi internet s-au ridicat la aproximativ 40.000 de lei.

Dup
ă cum se vede din aceste cifre, Autoritatea care ţine de primăria generală NU se poate plânge că nu are bani. Cum s-au cheltuit banii, rămâne o problemă. Chiar astăzi, va începe un control de audit la ASPA iar peste o săptămână, vom afla dacă banii care ar fi trebuit folosiţi pentru a scăpa de problema maidanezilor din Bucureşti au fost aruncaţi pe altceva sau s-au dus în contracte cu dedicaţie.

 

×
Subiecte în articol: caini maidanezi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close