Antena 3 CNN Actualitate Ce superstitii are Gabriela Firea: "Fac trei pasi inapoi daca imi taie calea o pisica, nu tai ceapa si mamaliga cu cutitul!"

Ce superstitii are Gabriela Firea: "Fac trei pasi inapoi daca imi taie calea o pisica, nu tai ceapa si mamaliga cu cutitul!"

Ce superstitii are Gabriela Firea: "Fac trei pasi inapoi daca imi taie calea o pisica, nu tai ceapa si mamaliga cu cutitul!"
05 Dec 2016   •   12:06

Gabriela Firea este nascuta pe intr-o zi de 13. Primarul Capitalei a dezvaluit care sunt superstitiile sale si ce face de fiecare data cand ii taie calea o pisica.

"Sunt foarte superstiţioasă, dar nu legat de cifra 13, care mi-a adus mult noroc în viaţă. Nu prea mă întorc din drum, fac trei paşi înapoi dacă îmi taie calea o pisică, nu tai ceapa şi mămăliga cu cuţitul", a povestit acum cativa ani Gabriela Firea pentru "Adevarul".
In acelasi reportaj, Firea a abordat si tema gatitului, recunoscand ca este foarte pasionata de lucrul in bucatarie: "Aş sta zile întregi în bucătărie. Pentru mine a găti nu înseamnă  a face ceva de mâncare, pentru a ne ostoi foamea. Îmi place să creez, în adevaratul sens al cuvântului. Îmi plac foarte mult mirodeniile - am tone în dulapuri! Nu folosesc sare, ci mai degrabă busuioc, cimbru, dafin, cury. Mâncarea pregătită de mine trebuie să fie neapărat aspectuoasă, aromată şi, bineînţeles, gustoasă!".

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close