Antena 3 CNN Actualitate Ce surprize ne aduce vremea în zilele următoare. Vezi prognoza meteo

Ce surprize ne aduce vremea în zilele următoare. Vezi prognoza meteo

Ce surprize ne aduce vremea în zilele următoare. Vezi prognoza meteo
Sursa foto: Foto: natpic.blogspot.ro
de M.Z.    |    13 Oct 2012   •   22:15

Vremea va intra într-un proces de încălzire în perioada imediat următoare, potrivit prognozei realizate de meteorologi.

Dacă în ultimele zile temperaturile au scăzut brusc, la începutul săptămânii viitoare, mercurul din termometre va ajunge până la 28 de grade Celsius, o temperatură relativ crescută pentru această perioadă.


Prognoza meteo pentru următoarele zile



Sâmbătă noapte (13/14 octombrie)

În ţară, cerul va fi mai mult noros şi va ploua slab, pe arii restrânse în sud-vestul ţării şi izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime, mai ridicate decât în mod obişnuit la această dată, se vor încadra între 4 şi 14 grade. Izolat, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă.

În Bucureşti
, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 11-12 grade Celsius.

Duminică (14 octombrie)


În ţară, cerul va avea înnorări temporare şi va ploua slab, în cea mai mare parte a ţării. Vântul va sufla slab până la moderat.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 23 de grade, iar cele minime între 5 şi 16 grade, mai coborâte în depresiuni, dar şi uşor mai ridicate pe litoral. Spre sfârşitul intervalului, în zonele joase se va produce ceaţă. Presiunea atmosferică va fi în scădere în regiunile vestice şi uşor variabilă în rest.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros şi trecător în cursul zilei va ploua slab. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 19 - 20 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 11 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilă.

Luni (15 octombrie)


În ţară, vremea va deveni caldă. Cerul va avea înnorări temporare, iar pe arii restrânse va ploua slab, mai ales în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona montană şi în sud-vestul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate pe litoral. În zonele joase din est şi din sud, dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă. Presiunea atmosferică nu se va modifica esenţial.

În Bucureşti, vremea va deveni caldă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 13 - 14 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferică nu se va modifica esenţial.

Marţi (16 octombrie)


În ţară, vremea va fi deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii octombrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 22 şi 28 de grade, iar cele minime între 5 şi 19 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea vestică a ţării unde, mai ales în a doua parte a intervalului, va ploua. În zonele joase din sudul şi estul ţării, dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în regiunile vestice.

În Bucureşti, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an, cu o maximă în jurul valorii de 27 de grade şi o minimă de 13-15 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Dimineaţa şi noaptea se va produce ceaţa.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi meteoplus.ro







×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close