Antena 3 CNN Actualitate Ce surprize ne rezervă vremea în următoarele zile. Vezi prognoza meteo

Ce surprize ne rezervă vremea în următoarele zile. Vezi prognoza meteo

Ce surprize ne rezervă vremea în următoarele zile. Vezi prognoza meteo
de S.T.    |    06 Sep 2013   •   21:22

Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă, dar dimineaţa şi noaptea vremea va fi răcoroasă în majoritatea zonelor.

Potrivit datelor ANM, vor fi unele înnorări în regiunile estice şi în zona Carpaţilor Orientali, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe, dar în cea mai mare parte a ţării cerul va fi mai mult senin.

Temperaturile maxime vor fi de la 19-20 de grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei, până la 27-28 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 7 şi 17 grade, mai coborâte în depresiuni, până la 2 grade.

Izolat vor fi condiţii de ceaţă în vestul şi centrul teritoriului.

În Capitală, vremea va fi frumoasă, dar se va menţine răcoroasă în orele dimineţii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 13-14 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească.

Duminică, vremea se va încălzi uşor în majoritatea regiunilor, astfel încât valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Temperaturile maxime se vor situa între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 7 şi 16 grade, mai coborâte în depresiuni, spre 2 grade.

Cerul va fi variabil în estul, sud-estul ţării şi la munte, zone în care izolat vor fi condiţii să plouă slab şi mai mult senin în rest. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close