Antena 3 CNN Actualitate Ce tragedie! Un sofer neatent i-a omorat cainele in trafic - Ce a facut proprietarul instant

Ce tragedie! Un sofer neatent i-a omorat cainele in trafic - Ce a facut proprietarul instant

Ce tragedie! Un sofer neatent i-a omorat cainele in trafic - Ce a facut proprietarul instant
31 Iul 2017   •   16:41

Un barbat din comuna clujeana Catcau a fost gasit spanjurat in podul casei. Vecinii spun ca, dupa ce cainele i-a fost calcat de o masina, barbatul era foarte deprimat.

Cainele barbatului din Muncel a fost lovit de o masina, iar soferul i-ar fi cerut bani pentru reparatii. De atunci, sateanul a intrat in depresie si a fost internat, timp de o saptamana, si la psihiatrie. Medicii i-au prescris un tratament si l-au lasat acasa. La scurt timp, acesta a fost gasit spanzurat.

„La data de 26 iulie, in jurul orei 09:45, politia a fost sesizata, prin apell 112, despre faptul ca in localitatea Muncel, judetul Cluj, un barbat, in varsta de 67 de ani, din localitatea Sacalaseni, judetul Cluj, a fost gasit decedat in podul unui imobil.. Politistii s-au deplasat la adresa indicata si au efectuat cercetarea la fata locului, fiind constatat decesul barbatului. Cadavrul a fost transportat la IML in vederea efectuarii necropsiei. In cauza se fac cercetari pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care a survenit decesul acesteia” se arata intr-un comunicat al IPJ Cluj, potrivit stirilekanald.

×
Subiecte în articol: caine casa spanzurat sofer trafic
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close