Antena 3 CNN Actualitate Ce trebuie să faceţi pentru a nu avea probleme pe aeroport dacă plecaţi în vacanţă cu avionul

Ce trebuie să faceţi pentru a nu avea probleme pe aeroport dacă plecaţi în vacanţă cu avionul

În luna concediilor, călătoria cu avionul a devenit o loterie, iar pe aeroporturile din întreaga lume este haos. Toate sunt extrem de aglomerate, iar în luna concediilor, călătoria cu avionul a devenit o loterie. Sunt cozi uriaşe, iar erorile companiilor aeriene sunt din ce în ce mai dese.

Ce trebuie să faceţi pentru a nu avea probleme pe aeroport dacă plecaţi în vacanţă cu avionul
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Popovici    |    02 Aug 2022   •   11:51

Călătoria cu avionul este singura formă de transport care a înregistrat o formă semnificativă de involuţie în ultimii 20 de ani, potrivit concluziilor unei analize Financial Times.

Trenurile au devenit mai rapide, autobuzele poluează mai puţin iar maşinile au devenit mai inteligente şi prietenoase cu mediul.

Între timp, zborul înregistrează un regres simţitor faţă de ultimii ani.

Lipsa de personal cauzată de pandemie şi de problemele din lanţul de aprovizionare au legat în ultima vreme o greutate istovitoare de aripinile companiilor de transport aerian.

Cozile devin interminabile, erorile companiilor aeriene din ce în ce mai dese, iar zborurile riscă să fie anulate într-un mod foarte imprevizibil, aspecte care nu fac decât să crească în mod evident frustrările clienţilor.

Câteva sfaturi sunt evidente: pregătiţi-vă pentru cozi; luaţi doar bagajele de mână; aduceţi cu dvs. medicamente şi alte obiecte de maximă necesitate, etc.

Unele sfaturi vin ca o noutate pentru majoritatea clienţilor: cel mai bine este să zburaţi cât mai devreme posibil, deoarece primele zboruri sunt rareori anulate.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close