Antena 3 CNN Actualitate Ce trebuie să faci ca să nu aștepți prea mult bagajele la aeroport. Secretele pe care nu le știe nimeni

Ce trebuie să faci ca să nu aștepți prea mult bagajele la aeroport. Secretele pe care nu le știe nimeni

Ce trebuie să faci ca să nu aștepți prea mult bagajele la aeroport. Secretele pe care nu le știe nimeni
27 Iun 2018   •   19:44

Bagajele la aeroport: trucuri pentru a nu le aștepta prea mult

Când mergeți într-o călătorie, la aterizare veți dori să vă recuperați bagajele la aeroport cât mai curând, ceea ce nu este adesea posibil datorită tuturor controalelor care trebuie efectuate și mai ales numărului mare de pasageri care trebuie să facă același lucru ca și dumneavoastră. Dar există un mod în care bagajele dumneavoastră pot să apară în fața altora pe benzile transportoare? Da, potrivit unui angajat al unei companii americane de transport aerian. Iată care sunt sfaturile acestuia:

Fii printre ultimii pasageri care se prezintă la check-in

Primul truc pentru a vă recupera bagajele printre primii în momentul sosirii la destinație este ca în momentul îmbarcării să vă prezentați printre ultimii la check-in. Astfel, ultimul bagaj care va fi încărcat în cala avionului, va fi de asemenea primul care va fi descărcat și printre primele care vor ajunge pe banda transportatoare, scrie rotalianul.

Atenție! Bagaj „fragil”

Un al doilea truc, mai simplu și mai inteligent, este de a scrie „Fragil” pe bagajele dumneavoastră, pentru că în acest caz ar trebui să fie încărcate printre ultimele și apoi descărcate mai întâi, ajungând printre primele pe banda transportatoare.

×
Subiecte în articol: bagaje
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close