Antena 3 CNN Actualitate Ce venituri declară românii la ANAF. Care este cea mai mare sumă și cine a declarat-o la Fisc

Ce venituri declară românii la ANAF. Care este cea mai mare sumă și cine a declarat-o la Fisc

Ce venituri declară românii la ANAF. Care este cea mai mare sumă și cine a declarat-o la Fisc
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Sep 2016   •   09:28

Șaptezeci și cinci de milioane de lei este cel mai mare venit obținut de un roman pe anul trecut. Cel puțin, dintre cele declarate la ANAF. Este vorba despre un bucureștean care a declarat că ar fi câştigat întreaga sumă de bani din convenţie civilă.

Pe primul loc în topul veniturilor declarate la FISC pentru anul 2015 este un bucureştean care a declarat venituri în valoare de 75,3 milioane lei. Banii au fost obţinuţi în baza unei convenții civile, potrivit Profit.ro. Informațiile provin din declarațiile de venituri, altele decât cele din salarii, care sunt depuse anual la Fisc, până pe 25 mai, pentru sumele obținute în anul anterior.

Pe locul doi în topul celor mai mari venituri declarate la Agenția Națională de Administrare Fiscală este un locuitor din Dej. Conform ANAF, bărbatul a declarat că a obţinut 51,6 milioane de lei din transferuri cu titluri de valoare.

A treia poziţie în top e ocupată de un constănţean care a declarat la ANAF, venituri în valoare de 30,1 milioane de lei.  Conform Agenţiei de Administrare Fiscală, bărbatul a declarat că a câştigat banii din dividende.

În top 10 cele mai mari venituri se mai află patru realizate în  străinătate din bursă sau dividende și alte cinci în țară din profesii libere. În anii trecuți, printre cele mai mari venituri s-au aflat și cele obținute din contracte de consultanță, management sau contracte de închiriere.

×
Subiecte în articol: ANAF fisc venituri
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close