Antena 3 CNN Actualitate Cea mai bătrână mamă din lume, Adriana Iliescu, a rămas fără economiile de-o viaţă

Cea mai bătrână mamă din lume, Adriana Iliescu, a rămas fără economiile de-o viaţă

Cea mai bătrână mamă din lume, Adriana Iliescu, a rămas fără economiile de-o viaţă
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    17 Dec 2013   •   11:19

Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din lume, are probleme cu banii. La 76 de ani, femeia se străduieşte să îşi crească fata de nouă ani, dar grijile financiare aproape că au doborât-o. Pe lângă cheltuielile zilnice, acum trebuie să plătească 6.000 de lei cheltuieli de judecată, după ce a pierdut un proces.

Pensia Adrianei Iliescu este destul de mică, iar de curând, bugetul familiei a fost sărăcit. Femeia s-a judecat de ani de zile cu un vecin de la ţară care a construit nişte anexe ce îi pun casa părintească în pericol. A pierdut şi a trebuit să achite cheltuielile de judecată.

Femeia spune că va continua lupta în instanţă singură, pentru că nu îşi permite să mai angajeze avocat.

Fetiţa ei, Eliza Iliescu, este deja în clasa a IV-a şi este pasionată de istorie şi engleză. Acum îl aşteaptă pe Moş Crăciun, pentru că a fost cuminte şi învaţă bine.

În ianuarie, Eliza va împlini 9 ani. Mama o sărbătoreşte însă în fiecare lună. Pe fiecare dată de 16, în casa lor este sărbătoare.

Cea mai în vârstă mamă din România îi mulţumeşte în fiecare clipă lui Dumnezeu pentru că Eliza există în viaţa ei.

Adriana Iliescu a născut pe 16 ianuarie 2005, în urma unei proceduri de fertilizare in vitro. Timp de trei ani, ea a fost cea mai vârstnică femeie care a născut. A fost depăşită în 2008, de o indiancă ce a născut gemeni la vârsta de 70 de ani.

×
Subiecte în articol: Adriana Iliescu bani
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close