Antena 3 CNN Actualitate Cea mai mare dramă din viața actriței Stela Popescu: Nu și-a văzut tatăl timp de 19 ani. Ce se întâmplase cu el

Cea mai mare dramă din viața actriței Stela Popescu: Nu și-a văzut tatăl timp de 19 ani. Ce se întâmplase cu el

Cea mai mare dramă din viața actriței Stela Popescu: Nu și-a văzut tatăl timp de 19 ani. Ce se întâmplase cu el
Sursa foto: Foto: captură Antena 1
23 Noi 2017   •   23:37

Stela Popescu a trăit în tinerețe o adevărată dramă.

Timp de 19 ani nu a știut nimic de tatăl ei, pe care l-a crezut mort, iar mama ei s-a chinuit s-o crească, potrivit Historia.ro.

Pe când Stela era doar un copil, tatăl ei, Vasile Popescu, a plecat în Siberia şi, timp de 19 ani, nu a mai ştiut nimeni nimic de el, iar lumea l-a crezut mort.

Rămasă fără bărbat în casă, mama ei a fost nevoită să-şi găsească repede un soţ, pentru a nu fi exilată în Basarabia, unde îşi avea originile.

„Am trăit timpuri foarte grele. Tata a plecat în Siberia şi nu am mai primit nici un semn de la el 19 ani. Am crezut că e mort. Între timp, românii au vrut să îi trimită pe basarabeni înapoi în Basarabia, iar mamei îi era foarte frică, pentru că nu ne trimitea acasă la bunica, ne trimitea cine ştie unde. Aşa că a făcut o căsătorie de convenienţă", a povestit Stela Popescu, într-un interviu acordat în anul 2013.

Stela Popescu şi-a revăzut biologic prin anii '61-'62, în Basarabia, unde a plecat cu greutate într-o excursie. A reuşit să-şi aducă părintele înapoi în România abia în '77. În cele din urmă, tatăl şi mama ei s-au recăsătorit, după 38 de ani.

×
Subiecte în articol: Stela Popescu a murit
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close