Antena 3 CNN Actualitate Cea mai mare temere a româncelor a devenit realitate. Ce fac de fapt bărbații lor

Cea mai mare temere a româncelor a devenit realitate. Ce fac de fapt bărbații lor

Cea mai mare temere a româncelor a devenit realitate. Ce fac de fapt bărbații lor
Sursa foto: Foto: sodahead.com
15 Noi 2012   •   21:00

În România, e la modă o nouă meserie. Cea de amantă. Internetul e plin de anunţuri ale tinerelor care îşi oferă compania bărbaţilor dispuşi să le întreţină. La standardele cerute de ele. În schimbul banilor, şi uneori, chiar al luxului, acceptă orice condiţii. Multe dintre fetele care se vând pe internet sunt chiar studente, care vor să-şi rotunjească veniturile.

Sunt banii cu care Alina vrea să rămână în mână, după ce se distrează o oră sau o noapte pe cheltuiala iubitului de ocazie. Este din Bacău şi a venit în Bucureşti pentru facultate. Numai că aici tentaţiile au fost foarte mari.

Şi fata ştie ce spune. Locuieşte singură într-un apartament din centrul Capitalei. Cu ce-i trimit părinţii abia reuşeşte să-şi plătească chiria, aşa că a găsit o modalitate ideală, spune ea, de a îmbina utilul cu plăcutul, şi crede cu tărie în jobul ei.


”Aici dacă eşti muncitor, în Bucureşti şi vrei să faci mai multe de exemplu, nu neaparat dacă ai un job şi nu te descurci, mai faci şi alte chestii şi te descurci.”

Trăişte în fiecare zi experienţe noi pe banii domnilor doritori de ceva nou. Bonusurile pot ajunge până la 500 de euro doar într-o singură noapte.

Iar pentru Alina nimic nu este imposibil. Promite a fi amanta perfectă şi mai mult oferă cea mai mare discreţie.

Pe Alina o găseşti pe toate paginile de matrimoniale de pe internet, iar ca ea sute de studente au anunţuri asemănătoare. Fetele au îmbrăţişat cu tărie meseria de amante. În realitate nu fac altceva decăt să se vânda.

”Viaţa privată şi viaţa personală sunt două lucruri diferite şi atunci putem să regăsim două coloane vertebrale, două seturi de principii în care la unul dintre seturi se pot face multe compromisuri legate de primul set de valori şi atunci foarte multe persoane se pot dezice.”

La fel şi autorităţile. Legea nu interzice întreţinerea de relaţii sexuale, dar pedepseşte prostituţia. Pentru asta, amantele de ocazie trebuie surprinse în flagrant atunci când sunt plătite pentru serviciile lor.

×
Subiecte în articol: amanta
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close