Antena 3 CNN Actualitate Cea mai nouă metodă a escrocilor din București. ”Bricheta” face victime în magazinele de cartier

Cea mai nouă metodă a escrocilor din București. ”Bricheta” face victime în magazinele de cartier

Cea mai nouă metodă a escrocilor din București. ”Bricheta” face victime în magazinele de cartier
10 Noi 2017   •   17:50

Cu câteva brichete la subraț,  cu o doză uriașă de tupeu, dar și cu un text spus precum un actor profesionist unor vânzători creduli, Eugen Barbu, în vârstă de 41 de ani, a reușit, într-un interval foarte scurt de timp, să ”producă” peste 7.000 de lei. ”Părintele” metodei ”bricheta” a fost prins până la urmă de polițiștii Secției 3.

Cu aerul unui comis voiajor care are cea mai bună marfă din oraș, ba chiar din țară, bărbatul intra în magazinele mici, de cartier și își juca rolul. Punea micul baxul cu brichete pe tejghea și, până ca vânzătorul buimac să înțeleagă ceva, era deja cu telefonul la ureche și purta, chipurile, o discuție cu patronul buticului, scrie libertatea.ro.

”Da, v-am adus brichetele, sunt toate. Banii??? Așa cum ne-am înțeles, îi iau chiar acum de la angajații dumneavoastră…”, era monologul teatral interpretat magistral de escrocul care, apoi, făcea prețul corect. Pentru el.

×
Subiecte în articol: teapa inselaciune metoda
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close