Antena 3 CNN Actualitate Cea mai periculoasă intersecţie din România. Greşeala fatală pe care o fac şoferii când ajung acolo

Cea mai periculoasă intersecţie din România. Greşeala fatală pe care o fac şoferii când ajung acolo

Intersecţia Drumului Naţional 15 cu Drumul Judeţean 156A este, adesea, scena unor accidente grave, deşi este cea mai semnalizată intersecţie din judeţul Neamţ.

Cea mai periculoasă intersecţie din România. Greşeala fatală pe care o fac şoferii când ajung acolo
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    10 Feb 2020   •   18:09

Pentru evitarea producerii unor tragedii, s-a propus semaforizarea acesteia sau realizarea unui sens giratoriu, transmite adevarul.ro.

Seria de accidente grave care se petrec în zona intersecţiei DN15 cu DJ 156A, în localitatea Girov, judeţul Neamţ, a determinat autorităţile să caute soluţii.

„Am solicitat amenajarea unei intersecţii semaforizate, prevăzută cu o cameră de luat vederi în format inteligent, pentru a nu bloca nici drumul naţional, şi nici drumul judeţean, totul în scopul prevenirii accidentelor rutiere.

Am solicitat alocarea de fonduri, este realizabilă în cursul anului 2020 şi am mai cerut o expertiză de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, ce va oferi standardizarea şi soluţia tehnică corectă pentru această intersecţie“, a declarat George Lazăr, prefectul judeţului Neamţ.   

×
Subiecte în articol: intersectie Neamţ
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close