Antena 3 CNN Actualitate Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Vei avea succes în dragoste garantat!

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Vei avea succes în dragoste garantat!

Arsenie Boca, cel cunoscut sub denumirea de „Sfântul Ardealului” a lăsat în urma lui o rugăciune exrem de importantă, care îți va aduce negreșit noroc în dragoste.

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Vei avea succes în dragoste garantat!
Sursa foto: sursă foto: agerpres.ro
29 Dec 2019   •   08:20

Ori de câte ori simți că lucrurile din viața ta nu stau așa cum trebuie și simți că ai nevoie de un pic de noroc în dragoste, rostește rugăciunea de mai jos:

"Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă că astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajba am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi că rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbră gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus ţină pe ochii minţii, uitarea s-a întărit în noi că un zid, împietrind în noi inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţă în care Te ţinem bolnav, flămând şi fără haină, aşa risipind în deşert zilele noastre, umbriti şi dosădiţi până la pământ”.

×
Subiecte în articol: Arsenie Boca
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close