Antena 3 CNN Actualitate UPDATE! Reacția MAE!Cea mai rușinoasă gafă din istoria MAE. Moment extrem de jenant pentru Guvern! Greșeala majoră pe care nimeni n-a sesizat-o

UPDATE! Reacția MAE!Cea mai rușinoasă gafă din istoria MAE. Moment extrem de jenant pentru Guvern! Greșeala majoră pe care nimeni n-a sesizat-o

Situație rușinoasă pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe. În interiorul unui comunicat de presă ce este postat pe pagina Ministerului și datează de o săptămână întreagă, există la un moment dau o trimitere către un site ce laudă un tratament naturist pentru mărirea penisului.

UPDATE! Reacția MAE!Cea mai rușinoasă gafă din istoria MAE. Moment extrem de jenant pentru Guvern! Greșeala majoră pe care nimeni n-a sesizat-o
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    21 Iul 2020   •   17:30

Comunicatul face referire la cetățenii din România, care merg în Marea Britanie direct din România sau dintr-unul din statele care nu sunt incluse pe harta verde a statelor.

Unde te redirecționează de fapt linkul

”Vă recomandăm cu insistenţă să încheiaţi o asigurare medicală de sănătate sau să obţineţi Cardul European de Sănătate înainte de a pleca într-o călătorie.

Dacă vă îmbolnăviţi sau aveţi un accident pe durata unei şederi temporare într-un stat membru UE, formularul E112 sau Cardul european de asigurări sociale de sănătate vă dă acces la îngrijirile medicale necesare.

Acest Card vă permite să primiţi asistenţa medicală necesară în timpul şederii dumneavoastră temporare în orice ţară a Uniunii Europene.

Mai multe detalii găsiţi la adresele: www.cnas.ro şi www.ceass.ro”

În momentul în care dai click pe link, acesta te redirecționează pe pagina ”Adevărul despre Titan Gel – tratament naturist pentru mărirea penisului”.

Reacția MAE

Cu privire la informațiile privind un link incorect de pe site-ul instituției, MAE precizează că linkul în cauză nu a fost inclus în secțiunea privind informațiile de călătorie de pe site-ul MAE în iulie 2020, ci în anul 2018. La acel moment, domeniul internet respectiv era administrat de către Casa Națională de Asigurări (CNAS), fiind sursa oficială pentru informații utile în folosul cetățenilor români referitoare la eliberarea Cardului European de sănătate. Ulterior, acest domeniu a fost preluat de către o entitate privată, iar MAE nu a fost notificat cu privire la această situație. Totodată, MAE precizează că link-ul respectiv a fost eliminat din secțiunile de pe site-ul MAE referitoare la condițiile de călătorie și înlocuit cu linkul valabil în prezent, care trimite la secțiunea de pe site-ul CNAS referitoare la Cardul European de sănătate.

×
Subiecte în articol: MAE gafa greseala
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close