Antena 3 CNN Actualitate Cea mai scumpă întreţinere din istoria României, în februarie. Facturile, cu 30% mai mari

Cea mai scumpă întreţinere din istoria României, în februarie. Facturile, cu 30% mai mari

Cea mai scumpă întreţinere din istoria României, în februarie. Facturile, cu 30% mai mari
Sursa foto: calorifer
11 Feb 2010   •   12:49

Consecinţele zilelor geroase din luna ianuarie încep să se arate. După ce temperaturile din ţara noastră au scăzut până la nivelul celor de la Polul Nord, în luna februarie se anunţă cea mai scumpă întreţinere din istoria României.

Asta a declarat Radu Opaina, preşedintele Federaţiei Asociaţiei de Proprietari din România. El a avertizat că întreţinerea de luna aceasta va fi cea mai scumpă pe care românii au fost nevoiţi să o plătească până în prezent, dar şi cea mai costisitoare din Europa.

"Ianuarie a fost cea mai friguroasă lună de mulţi ani încoace, iar oamenii au fost nevoiţi să se încălzească mai mult. Facturile vor fi mai scumpe cu 30%", a declarat Opaina. "Va fi cea mai scumpă întreţinere din istorie şi, probabil, cea mai mare din Europa!" a adăugat preşedintele Federaţiei Asociaţiei de Proprietari din România.



În Capitală şi în localităţile în care preţul gigacaloriei este subvenţionat, scumpirea întreţinerii va fi simţită mai puţin. Locuitorii celorlalte oraşe vor plăti sume duble sau triple la întreţinere, informează Cancan.



În urmă cu mai puţin de o lună, directorul RADET, Mihai Becheanu, declara că dacă facturile la întreţinere vor creşte cu mai mult de 2%, îşi va prezenta demisia.





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: facturi intretinere
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close