Antena 3 CNN Actualitate Cei care au adoptat câini şi i-au abandonat NU vor mai putea să adopte alţi câini

Cei care au adoptat câini şi i-au abandonat NU vor mai putea să adopte alţi câini

Cei care au adoptat câini şi i-au abandonat NU vor mai putea să adopte alţi câini
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Mar 2014   •   09:52
Cei care au adoptat câini maidanezi şi i-au abandonat, nu vor mai putea să adopte alte patrupede de săptămâna viitoare. Este măsura luată de Primăria Capitalei, după ce o femeie a fost găsită moartă în parcul Obor, cu muşcături de câine pe corp.
 
Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor a întocmit o lista neagra a ONG-urilor care, pana acum, au adoptat caini, dupa care i-au abandonat. De acum inainte, nicio organizatie sau persoana care a scos in strada un caine adoptat nu va mai putea sa ia alti maidanezi din adaposturile primariei.
 
Masura a fost anuntata dupa descoperirea femeii moarte din parcul Obor, plina de muscaturi pe trup. În zonă au fost găsiţi 7 maidanezi. Trei dintre ei aparţin Primăriei Sectorului 2.
 
De vina pentru cainii care apartin sectorului 2 si care au ajuns in strada, este primaria de sector, spune coordonatorul ASPA. Si asta pentru ca nu au verificat daca maidanezii dati spre adoptie au ramas in camin, sau au fost abandonati.
 
Medicii legisti au descoperit ca femeia gasita moarta traia in momentul in care a fost atacata de cainii maidanezi. Aceasta avea peste 20 de urme de muscaturi pe corp. Legistii au descoperit si ca femeia avea in sange o alcoolemie record, de aproape 4 la mie, insa, deocamdata, nu pot spune exact care a fost cauza decesului.
 

×
Subiecte în articol: caini ONG maidanezi strada parc femeie obor
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close