Antena 3 CNN Actualitate Cei care nu curăță zăpada și gheața din preajma locuințelor riscă amenzi uriașe

Cei care nu curăță zăpada și gheața din preajma locuințelor riscă amenzi uriașe

Cei care nu curăță zăpada și gheața din preajma locuințelor riscă amenzi uriașe
Sursa foto: foto- Pexels
26 Feb 2018   •   19:37

Locatarii și proprietarii de firme care nu curăță zăpada și gheața din preajma locuințelor vor fi sancționați de polițiștii locali. Aceștia ar putea primi amenzi de până la câteva mii de lei. 

Poliţiştii locali din Galaţi atrag atenţia că, cetăţenii municipiului, persoane fizice şi juridice (asociaţii de proprietari, societăţi comerciale), după oprirea intemperiilor, trebuie să îndepărteze zăpada şi gheaţa (ţurţuri) de pe trotuare, acoperiş, din faţa imobilelor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea. 

”Persoanele care nu curăţă zăpada şi gheaţa din preajma locuinţelor, dintre blocuri sau din faţa spaţiilor comerciale pe care le administrează riscă următoarele sancţiuni: persoane fizice – 100-600 lei; persoane juridice – 500-3.000 lei – conform prevederilor HCL 79/2002 sau amenzi cuprinse între 100 şi 500 lei, atât pentru persoanele fizice cât şi pentru cele juridice, conform prevederilor HCL 307/2006”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, conform Adevărul
 

×
Subiecte în articol: zapada gheata amenzi politisti
Parteneri
Compania aeriană Blue Air a intrat în insolvenţă!
x close