Antena 3 CNN Actualitate Cei doi hoţi care au jefuit un magazin înarmaţi cu o sabie, încă în libertate

Cei doi hoţi care au jefuit un magazin înarmaţi cu o sabie, încă în libertate

Cei doi hoţi care au jefuit un magazin înarmaţi cu o sabie, încă în libertate
de N.B.    |    22 Oct 2011   •   20:58

Cei doi hoţi care au jefuit un magazin din Timişoara înarmaţi cu o sabie sunt încă liberi. Poliţia a reţinut un suspect, dar procurorii nu au cerut instanţei arestarea lui. Spun ei, din lipsă de probe.

Cei doi indivizi sunt încă liberi. Au trecut aproape două zile de când au jefuit magazinul din Timişoara. Ieri, poliţiştii erau mobilizaţi. Şi într-adevăr au reţinut un suspect. Un tânăr de 20 de ani care a mai fost anchetat pentru furt.

Deşi poliţia îl suspectează că a luat parte la acest jaf, procurorii nu au avut suficiente probe încât să ceară arestarea lui preventivă.

Jaful a avut loc joi seară, la Timişoara. Atacatorii au aşteptat ora închiderii, ca să nu mai găsească clienţi în magazin. În mai puţin de un minut, au dat buzna peste vânzătoare, înarmaţi cu o sabie, şi au golit casa de bani. Norocul femeii a venit de la un bărbat care a intrat în magazin şi i-a luat pe cei doi prin surprindere. Speriaţi, cei doi au fugit cu un taxi. Dacă vor fi condamnaţi, hoţii riscă până la 15 ani de închisoare.

 


×
Subiecte în articol: hoti jaf armat magazin sabie libertate
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close