Antena 3 CNN Actualitate Cei doi paparazzi implicaţi în conflictul de la nunta lui Călin Popescu Tăriceanu au fost ELIBERAŢI

Cei doi paparazzi implicaţi în conflictul de la nunta lui Călin Popescu Tăriceanu au fost ELIBERAŢI

Cei doi paparazzi implicaţi în conflictul de la nunta lui Călin Popescu Tăriceanu  au fost ELIBERAŢI
Sursa foto: Foto: nunti.ro
30 Noi 2013   •   15:58
Cei doi paparazzi acuzaţi că au lovit doi cameramani, la începutul lunii noiembrie, lângă Palatul Ghika din Bucureşti, unde a avut loc petrecerea de nuntă a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, vor fi cercetaţi în libertate, conform unei decizii definitive a Tribunalului Bucureşti.
Judecătoria Sectorului 2 a soluţionat, marţi, în primă instanţă, cererea de liberare provizorie sub control judiciar a lui Adrian Voicu şi Eugen Bălţoi. Magistraţii instanţei au decis să admită solicitările celor doi, însă procurorii au contestat hotărârea la Tribunalul Bucureşti, conform Mediafax.
Ulterior, joi, Tribunalul Bucureşti a menţinut decizia Judecătoriei Sectorului 2, cei doi paparazzi fiind astfel puşi în libertate. Conform hotărârii magistraţilor, ei nu au însă voie să plece din Bucureşti şi sunt obligaţi să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi. De asemenea, judecătorii le-au interzis să se apropie de cei doi cameramani, dar şi de martorii din dosar, respectiv mai mulţi reporteri aflaţi la locul incidentului şi doi stewarzi ai localului unde a avut loc nunta lui Tăriceanu.
Incidentele de lângă Palatul Ghika au început, în seara zilei de 2 noiembrie, după ora 23.00, când trei paparazzi din presa mondenă au intrat într-un conflict, la poarta localului, cu doi stewarzi angajaţi pentru petrecerea de nuntă.
Unul dintre paparazzi a lovit cu o sticlă în cap un steward, însă conflictul a fost aplanat, cel puţin temporar, după intervenţia poliţiştilor de ordine publică de la Secţia 7, care au constatat că nimeni nu vrea să depună plângere.
"Poliţia s-a autosesizat după ce incidentul a fost mediatizat de un post de televiziune, la faţa locului sosind şi mai multe echipe de jurnalişti, pentru a relata despre cele întâmplate", au spus oficiali din Poliţie.
 
Ulterior, după plecarea Poliţiei, paparazzi s-au arătat deranjaţi de faptul că sunt filmaţi şi i-au atacat pe jurnaliştii veniţi lângă Palatul Ghika. Doi cameramani au fost loviţi de către agresori, la faţa locului sosind, din nou, poliţiştii de la Secţia 7.
În urma incidentelor, la Poliţie au dat declaraţii cei trei paparazzi, operatorii loviţi, care au depus plângeri, opt martori şi doi stewarzi de la petrecerea nunţii lui Tăriceanu.
"Tot la Poliţie, s-a făcut şi recunoaştere din grup, după care doi dintre paparazzi au fost reţinuţi, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice", au mai spus sursele citate.
Conform declaraţiilor unor martori, agresorii ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice.
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close