Cei mai buni studenţi români, luaţi în vizor de multinaţionalele de prestigiu. 11 companii faimoase au venit cu propuneri tentante

de O.P.    |    13 Mar 2012   •   05:53
Cei mai buni studenţi români, luaţi în vizor de multinaţionalele de prestigiu. 11 companii faimoase au venit cu propuneri tentante Foto: fin.ro

Multinaţionalele de prestigiu au pus ochii pe studenţii români şi îi vor încă din anul I. 11 companii internaţionale au venit cu oferte serioase de internship-uri plătite, la un târg de specialitate din Cluj-Napoca. Inclusiv compania care a luat locul finlandezilor de la Nokia a venit cu propuneri tentante.

Companii de prestigiu precum Michelin, EBS, DeLonghi sau Continental vor să recruteze cât mai mulţi studenţi pentru stagiile de practică disponibile pe perioada verii sau din toamnă. Astfel, îşi asigură şi potenţialul de viitori angajaţi şi ar putea câştiga până la 6 mii de euro.

DeLonghi, firma care a preluat halele abandonate de Nokia, va creşte numărul de stagii din luna septembrie, după ce compania va începe producţia în Jucu.

Studenţii au fost încântaţi de oferte şi aşteaptă să fie chemaţi la interviuri.

Târgul de intership-uri este deschis tuturor studenţilor şi absolvenţilor din ţară până mâine.Parteneri
x close