Antena 3 CNN Actualitate Cei patru chinezi suspecţi de terorism au fost declaraţi indezirabili pentru o perioadă de 10 ani

Cei patru chinezi suspecţi de terorism au fost declaraţi indezirabili pentru o perioadă de 10 ani

Cei patru chinezi suspecţi de terorism au fost declaraţi indezirabili pentru o perioadă de 10 ani
20 Dec 2012   •   18:15

Patru cetăţeni chinezi au fost declaraţi indezirabili pe o perioadă de 10 ani de Curtea de Apel Bucureşti (CAB) care a admis joi cererea formulată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, ca urmare a solicitării Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, scrie Mediafax.

Cei 4 chinezi au fost prinși de ofițerii SRI pe teritoriul României, autoritățile cerând expulzarea lor. Aceștia au fost declarați indezirabili pentru activități ce vizează siguranța țării noastre.

Procurorii au cerut încă de pe 17 decembrie Curții de Apel București să îi declare indezirabili pe cei patru, pentru o perioadă de 10 ani. 

Activitățile celor 4 ar fi afectat sau ar putea afecta siguranța națională. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Parchetului pe la ÎCCJ București, cât și de Curtea de Apel București.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close