Antena 3 CNN Actualitate Cei şapte violatori, sfidători la secţia de poliţie

Cei şapte violatori, sfidători la secţia de poliţie

Cei şapte violatori, sfidători la secţia de poliţie
23 Iul 2015   •   08:12

Sfidători, cu zâmbetul pe buze şi chiar revoltaţi că sunt chestionaţi pentru faptele lor. Aşa au venit cei şapte violatori la secţia de poliţie pentru a da cu subsemnatul. Acest tip de comportament este explicat de psihologi ca fiind unul încurajat de lipsa unei pedepse adecvate.

În timp ce cei şapte violatori merg liberi pe străzi, zambind sfidător, victima lor trece prin clipe grele. Are mereu stări de anxietate şi îi este teamă când iese din casă.

Abia după intervenţia de la Antena 3, prefectul a luat măsuri. Astfel, o echipă de medici de la Institutul de Psihiatrie Iaşi a mers acasă la tanara violată pentru o primă evaluare. Ulterior, aceasta va incepe terapia pentru a o ajuta să treacă peste traumă.

Drama fetei a început anul trecut, pe 10 noiembrie, când fata a fost violată de cei şase tineri până la leşin pe un câmp. Apoi, au stropit-o cu alcool ca să se trezească. Au dus-o  pe un alt câmp, din localitatea Moara Domnească, unde au mai chemat un prieten. Acolo, au batjocorit-o pe rând, încă o dată.

×
Subiecte în articol: violatori fata violata abuz sexual
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close