Antena 3 CNN Actualitate Cum a arătat cel mai aglomerat weekend pe litoral. 100.000 de turişti au împânzit plajele

Cum a arătat cel mai aglomerat weekend pe litoral. 100.000 de turişti au împânzit plajele

A fost cel mai aglomerat weekend din acest sezon estival pe litoral. Operatorii din turism au estimat, că peste 100.000 de turişti şi-au pregătit sfârştul de săptămână la malul mării. Cei care au ajuns pe litoral s-au bucurat din plin de vremea frumoasă şi de apa perfectă.

Cum a arătat cel mai aglomerat weekend pe litoral. 100.000 de turişti au împânzit plajele
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    11 Iul 2021   •   19:35

Nopți albe, căldură mare, plaje pline, mâncare delicioasă și locuri de cazare ocupate. Așa a arătat cel mai aglomerat weekend de pe litoral.

Mamaia este în fruntea preferințelor, dar și Costinești și Vama Veche sunt pline.

În Mamaia, parcările au fost ocupate încă de la primele ore ale dimineții, iar pe plajă, turiștii au stat unul lângă altul. 

În această perioadă a apărut zâmbetul pe fața agenților comerciali. Restaurantele și hotelurile sunt pline de turiști, iar cuvântul de ordine este rezervare.

Pe plajă, pentru a prinde un șezlong, turiștii au fost nevoiți să facă rezervare cu câteva zile înainte. 

30 de grade au înregistrat termometrele în Mamaia, o vreme potrivită pentru bălăceală, însă specialiștii spun că trebuie să fim cu băgare de seamă și să ne protejăm pielea de radiațiile ultraviolete.

Deși pentru unii dintre turiști, vacanța abia a început, pentru alții s-a terminat. Șoferii au trebuit să treacă testul răbădării.

Weekendul acesta este considerat cel mai aglmerat de la începutul anului, însă, specialiștii preconizează că vor urma unele și mai aglomerate, având în vedere că ne aflăm în plin sezon.

Citiți și: Mamaia moare de tânără, terorizată de nepoţii falşi, teribilism şi nesimţire
 

×
Subiecte în articol: weekend litoral mare plaje turisti Mamaia
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close