Antena 3 CNN Actualitate Cel mai bun prieten din tinerețe al lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea. Criminalul l-a sunat după ce a răpit-o pe Alexandra!

Cel mai bun prieten din tinerețe al lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea. Criminalul l-a sunat după ce a răpit-o pe Alexandra!

Cel mai bun prieten din tinerețe al lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea. Criminalul l-a sunat după ce a răpit-o pe Alexandra!
de S.T.    |    03 Aug 2019   •   11:38

Cel mai bun prieten din tinerețe al lui Gheorghe Dincă spune că a fost sunat de criminal de trei ori, miercuri seară, în ziua în care Dincă o răpise pe Alexandra.

Omul nu i-a răspuns.

Bărbatul a declarat că Gheorghe Dincă era alcoolist. Din două pahare se îmbătă, a spus el.

Gheorghe Dincă voia să-și vândă casa și să plece la Timișoara.

Potrivit bărbatului, Dincă a vrut să o violeze pe fiica sa în 2001.

Gheorghe Dincă a recunoscut, la audieri, că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12.00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul.

De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, însă anchetatorii nu au reuşit să afle de la el unde i-a aruncat corpul. 

Citiți și:

Unchiul Alexandrei: „Informarea ministerului justiţiei către familia mea nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo şi toate balivernele. Avem de-a face cu o caracatiţa cu mulţi golani”

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close