Antena 3 CNN Actualitate Cel mai călduros Ajun din ultimele două DECENII. Azi, temperaturile ajung şi la 20 de GRADE

Cel mai călduros Ajun din ultimele două DECENII. Azi, temperaturile ajung şi la 20 de GRADE

Cel mai călduros Ajun din ultimele două DECENII. Azi, temperaturile ajung şi la 20 de GRADE
de O.P.    |    24 Dec 2014   •   13:26

Meteorologii spun că acesta este cel mai cald Crăciun din ultimele două decenii şi jumătate. Temperaturile sunt specifice primăverii, iar soarele va străluci în aproape toată ţara:
 



În Dobrogea şi Baragan vor fi unele înnorari, dar şansele de precipitaţii sunt nule. Maximele trec mult de valoarea de 10 grade.  Va fi deosebit de cald şi în jumătatea nordică a Moldovei, unde maximele vor depăşi cu mult mediile perioadei.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş găsim vreme schimbatoare. Şansele de precipitaţii cresc la apropierea nopţii însă cantitatile care se pot înregistra vor fi neinsemnate.

În Vest, ziua va fi frumoasa cu cer variabil, scurte intensificari ale vântului şi temperaturi de 12 grade.

În Centrul Romaniei înnorarile vor fi mai consistente, iar ceaţa poate face probleme în orele dimineţii. Vântul va atinge viteze mari pe crestele montane.

În sud-vestul ţării, se vor înregistra valori termice foarte mari pentru aceasta perioada, astfel, şansele de precipitatii sunt egale cu zero. Cele mai mari valori se vor atinge in zonele de deal unde termometrele pot înregistra până la 19-20 de grade.

În zona montană înaltă a judetelor Buzău, Prahova, Dâmbovita si Arges vantul va depasi la rafala local 70...80 km/h si izolat, 90 km/h.

 

×
Subiecte în articol: meteo
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close