Antena 3 CNN Actualitate Cel mai frumos cadou adus de Moş Crăciun. Şase familii au primit în dar un COPIL de Crăciun

Cel mai frumos cadou adus de Moş Crăciun. Şase familii au primit în dar un COPIL de Crăciun

Cel mai frumos cadou adus de Moş Crăciun. Şase familii au primit în dar un COPIL de Crăciun
de O.P.    |    26 Dec 2014   •   06:13

Moş Crăciun a fost darnic şi cu părinţii anul acesta. Mai ales cu cei care aşteptau un nou membru în familie. În Capitală, şase familii s-au mărit în prima zi de Crăciun, iar la Iaşi alţi trei bebeluşi au venit pe lume de ziua sfântă a naşterii Domnului. Părinţii spun că nu puteau primi un cadou mai frumos.

Şase copii s-au grăbit să vină pe lume chiar în prima zi de Crăciun. La maternitatea Giuleşti din Capitală, medicii şi-au lăsat familiile acasă şi au venit să ajute alte şase cupluri să primească cel mai important dar, un copil. Iar Moşul a adus de toate.

Cea mai grăbită a fost Eva. Prima fetiţă venită pe lume în noaptea de Crăciun la maternitatea Giuleşti din Capitală. Trebuie să apară câteva zile mai târziu, dar le-a făcut un cadou părinţilor.

Moşul le-a trimis chiar un semn părinţilor cu doar câteva zile înainte de ziua cea mare. Chiar şi-aşa, momentul a fost unul special.

Moş Crăciun a fost darnic şi cu părinţii din Iaşi. Trei familii s-au mărit chiar în noaptea de Crăciun.

Două fetiţe şi un băieţel le-au adus zâmbetul pe buze părinţilor.

La Iaşi, mămicile şi nou-născuţii au primit şi eu cadouri din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Pentru al treilea an consecutiv.

Nici unul dintre nou-născuţii veniţi pe lume de Crăciun nu s-a născut cu probleme, iar mămicile nu au avut complicaţii după naştere.

×
Subiecte în articol: maternitate Crăciun
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close