Cel mai frumos cadou adus de Moş Crăciun. Şase familii au primit în dar un COPIL de Crăciun

de O.P.    |    26 Dec 2014   •   06:13

Moş Crăciun a fost darnic şi cu părinţii anul acesta. Mai ales cu cei care aşteptau un nou membru în familie. În Capitală, şase familii s-au mărit în prima zi de Crăciun, iar la Iaşi alţi trei bebeluşi au venit pe lume de ziua sfântă a naşterii Domnului. Părinţii spun că nu puteau primi un cadou mai frumos.

Şase copii s-au grăbit să vină pe lume chiar în prima zi de Crăciun. La maternitatea Giuleşti din Capitală, medicii şi-au lăsat familiile acasă şi au venit să ajute alte şase cupluri să primească cel mai important dar, un copil. Iar Moşul a adus de toate.

Cea mai grăbită a fost Eva. Prima fetiţă venită pe lume în noaptea de Crăciun la maternitatea Giuleşti din Capitală. Trebuie să apară câteva zile mai târziu, dar le-a făcut un cadou părinţilor.

Moşul le-a trimis chiar un semn părinţilor cu doar câteva zile înainte de ziua cea mare. Chiar şi-aşa, momentul a fost unul special.

Moş Crăciun a fost darnic şi cu părinţii din Iaşi. Trei familii s-au mărit chiar în noaptea de Crăciun.

Două fetiţe şi un băieţel le-au adus zâmbetul pe buze părinţilor.

La Iaşi, mămicile şi nou-născuţii au primit şi eu cadouri din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Pentru al treilea an consecutiv.

Nici unul dintre nou-născuţii veniţi pe lume de Crăciun nu s-a născut cu probleme, iar mămicile nu au avut complicaţii după naştere.

x close