Antena 3 CNN Actualitate Cel mai gras om din România a slăbit 155 de kilograme - VIDEO

Cel mai gras om din România a slăbit 155 de kilograme - VIDEO

Cel mai gras om din România a slăbit 155 de kilograme - VIDEO
28 Apr 2010   •   08:57

Stelian Jurcă a pierdut titlul de "Cel mai gras om din România"! Şi, odată cu el, şi 155 de kilograme. În doar două luni. La începutul lui martie, bucureşteanul de 47 de ani cântărea 350 de kilograme! A urmat o operaţie de micşorare a stomacului şi o dietă drastică. Acum, Stelian cântăreşte 195 de kilograme, dar este decis să ajungă la 100.

Lui Stelian nu-i vine să creadă că a fost capabil să slăbească într-un timp atât de scurt 155 de kilograme. Diferenţa este mare, dar şi eforturile pe care trebuie să le facă sunt pe măsură.

Ce-i drept, ar mai mânca o bucată de ciocolată sau chiar doi-trei cartofi prăjiţi. Dar se abţine. Trebuie să o facă.

De când a început să slăbească, Stelian Jurcă a devenit un om mult mai activ. În plus, nu mai oboseşte atât de repede. Tocmai de aceea, ori de câte ori se plictiseşte, îşi găseşte câte ceva de făcut în jurul casei.

Chiar dacă că acum se simte bine cu mai puţine kilograme şi hainele i-au rămas cam mari, Stelian nu vrea să se oprească aici. Şi dacă va continua cu dieta pe care i-a prescris-o doctorul, Stelian este mai mult ca sigur că visul lui va deveni realitate în scurt timp.



Observator

×
Subiecte în articol: slabit
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close