Antena 3 CNN Actualitate Cel mai înalt om din lume, îndrăgostit de o româncă de 2 metri (VIDEO)

Cel mai înalt om din lume, îndrăgostit de o româncă de 2 metri (VIDEO)

Cel mai înalt om din lume, îndrăgostit de o româncă de 2 metri (VIDEO)
Sursa foto: romanca
28 Apr 2010   •   18:03

Sultan Kosen, cel mai înalt om din lume, spunea că i-ar plăcea să-şi găsească o iubită atunci când a venit în vizită în Bucureşti. Între timp, a aflat de Simona, o tânără de 19 ani de lângă Braşov, care are 2 metri înălţime. După ce a văzut-o într-o fotografie, gigantul turc a spus că ar vrea să o cunoască.

Sultan Kosen a aflat de Simona din presă. A văzut o poză cu ea şi a plăcut-o. Însă nu e de ajuns. Mai trebuie să îi placă şi fetei de el. Şi ea spune că nu se gândeşte deocamdată la o relaţie. La căsătorie, nici atât.

Simona a atins şi o problemă care-i face zile negre. Fata suferă de o boală rară numită acro-megalie care duce la dezvoltarea anormală a extremităţilor şi a organelor interne. Ea speră că Sultan ar putea să o ajute, pentru că şi el a suferit de aceeaşi boală. Singura salvare pentru ea rămâne o operaţie pe creier, care se poate face numai la o clinică din Germania.

Fata a strâns până acum doar o mică parte din suma necesară pentru intervenţia medicală. Ar mai avea nevoie de cel puţin 25.000 de euro pentru a putea pleca în Germania. Simona speră să-şi rezolve problemele de sănătate, ca să poată să rămână la pasiunea ei, baschetul.


Observator

×
Subiecte în articol: romanca cuplu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close