Antena 3 CNN Actualitate Cel mai mare spectacol fotbalistic dedicat lui Mihai Neșu

Cel mai mare spectacol fotbalistic dedicat lui Mihai Neșu

Cel mai mare spectacol fotbalistic dedicat lui Mihai Neșu
21 Apr 2016   •   13:24

Uniţi pentru Mihai! Cel mai mare spectacol fotbalistic din ultimii ani, care va fi organizat pe 9 Mai la Sala Polivalentă din Capitală, îi este dedicat în totalitate lui Mihai Neşu. Cei care-l iubesc şi îl apreciază luptă pentru ca fostul stelist să poată continua recuperarea şi terapiile inovative în Statele Unite ale Americii.

Iar pentru asta au organizat o partidă care se anunţă incendiară. Meciul, care marchează împlinirea a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, din 7 mai 1986, reuneşte pe teren două generaţii de aur - cea din 86 şi echipa Stelei din 2006.

Mihai Neşu, stelistul care în urmă cu 5 ani a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile, s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale de atunci, FC Utrecht. Deși n-a mai intrat pe teren niciodată, el şi-a dedicat viaţa ajutorării copiilor cu dizabilităţi.

Steliştii s-au implicat în programul de recuperare a celui pe care îl respectă şi îl admiră pentru tot ce a realizat. La împlinirea a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor, i-au organizat cel mai mare spectacol fotbalistic.

La spectacolul care va avea loc pe 9 Mai la Sala Polivalentă şi-au anunţat deja participarea foşti mari jucători ai Stelei, Marius Lăcătuş şi Gheorghe Hagi. George Ogăraru, cel care a organizat evenimentul, va fi şi el prezent.   

×
Subiecte în articol: Mihai Nesu
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close