Antena 3 CNN Actualitate Cel puţin o persoană a murit şi alte 27 au fost rănite, după ce un autocar s-a răsturnat în apropiere de Nădlac

Cel puţin o persoană a murit şi alte 27 au fost rănite, după ce un autocar s-a răsturnat în apropiere de Nădlac

Cel puţin o persoană a murit şi alte 27 au fost rănite, după ce un autocar s-a răsturnat în apropiere de Nădlac
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Iul 2012   •   16:05
Update 19:30 - Un număr de 27 de pasageri au fost răniţi în urma accidentului de autocar produs duminică în apropiere de vama arădeană Nădlac, 26 dintre aceştia fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Arad, iar unul primind îngrijiri la faţa locului.
   
Managerul Spitalului Judeţean Arad, Teodora Olariu, a declarat pentru Mediafax că la Unitatea de Primire Urgenţe au ajuns 26 de răniţi, în timp ce unul a primit îngrijiri la locul accidentului.
   
"Toţi pacienţii sosiţi sunt stabili hemodinamic, iar vieţile nu le sunt puse în pericol. Primesc tratament şi continuăm investigaţiile medicale. În gerenal, rănile suferite sunt traumatisme toracice, craniene şi fracturi", a declarat Olariu.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, a declarat că în autocar se aflau 42 de pasageri şi trei şoferi.

Între pasageri erau un bebeluş şi un copil de nouă ani, care nu au păţit nimic. Dintre şoferi, doar cel care conducea în momentul accidentului a fost rănit şi transportat la spital.
   
"Pasagerii care nu sunt răniţi au fost preluaţi de un alt autocar şi aşteaptă plecarea spre destinaţii, care sunt mai multe localităţi din ţară", a declarat, la rândul său, şeful Poliţiei Nădlac, Ştefan Troiac.
   
Circulaţia în zona accidentului este blocată în continuare, traficul fiind rederecţionat pe drumul judeţean care trece prin comuna Şeitin.

---------

Un autocar s-a răsturnat în apropiere de Vama Nădlac. O femeie în vârstă de 40 de ani a murit. Mai mulţi pasageri au fost răniţi. Accidentul s-a produs la 13 km de localiatea Nădlac. Este vorba despre autocatul unei firme.

Reprezentantul ISU Arad, Sorina Ambruş, a declarat pentru Antena 3, că nu se ştie exact numărul răniţilor dar se estimează că sunt minim 20. De asemenea, au fost mobilizate 15 ambulanţe şi o autospecială de descarcerare.

Răniţii sunt duşi la spitalul din Arad.

Autorităţile au solicitat un elicopter SMURD, dar acesta nu a putut fi mobilizat, pentru că este stricat.

Reporterul Antena 3, Daciana Cordoş, a relatat că este vorba despre un autocar de linie în care se aflau 42 de pasageri.

Reprezentantul Infotrafic, Cătălin Bocai, a declarat în direct, la Antena 3, că şoferul autocarului a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a produs accidentul.



×
Subiecte în articol: Nadlac morti raniti autocar rasturnare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close