Antena 3 CNN Actualitate Cele cinci minore dispărute dintr-un centru din Dâmbovița, au fost găsite. DIICOT a deschis o anchetă

Cele cinci minore dispărute dintr-un centru din Dâmbovița, au fost găsite. DIICOT a deschis o anchetă

Cele cinci fete minore dispărute, joi, 19 decembrie, dintr-un centru de tip familial de pe raza judeţului Dâmboviţa, au fost găsite.

Cele cinci minore dispărute dintr-un centru din Dâmbovița, au fost găsite. DIICOT a deschis o anchetă
23 Dec 2019   •   14:45

Potrivit IPJ Dâmboviţa, cele cinci adolescente, care locuiau într-un modul de tip familial din subordinea Protecţiei Copilului, au dispărut voluntar de acasă în cursul zilei de joi, 19 decembrie. Ele au fost găsite, luni, 23 decembrie, în Bucureşti, scrie adevarul.ro.

Oamenii legii au găsit, alături de cele cinci, încă o minoră, de 13 ani.

„În noaptea de 22 spre 23 decembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sprijiniţi de colegii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, au depistat cinci tinere care, la data de 19 decembrie, au plecat dintr-un centru de asistenţă socială din Târgovişte. Împreună cu acestea se afla şi o altă minoră, de 13 ani, din Târgovişte, a cărei plecare de la domiciliu a fost sesizată de familie în cursul serii de 21 decembrie”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa   Din primele verificări, se pare că tinerele nu au fost victime ale unor infracţiuni sau abuzuri, au precizat oamenii legii. 

×
Subiecte în articol: DIICOT Dambovita
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close