Antena 3 CNN Actualitate Cele mai frecvente greșeli care cresc factura la energia electrică

Cele mai frecvente greșeli care cresc factura la energia electrică

Cele mai frecvente greșeli care cresc factura la energia electrică
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Iun 2017   •   09:00

Facturile lunare pot fi mult reduse dacă realizaţi unde se înregistrează pierderi de energie electrică. Există mai multe metode prin care pot fi micşorate pierderile, ele presupunând evitarea greşelilor comune, scrie adevarul.ro.

Iată câteva dintre ele:

Păstrarea aparatelor în regim de aşteptare - Lăsarea aparatelor în regim de aşteptare este una dintre cele mai simple metode de economisire a energiei. Nu este nevoie de mult efort pentru a pune în aplicare acest mic truc, veţi începe să observaţi beneficiile de la următoarea factură.

Folosirea corpurilor de iluminat greşite - Uneori, corpurile de iluminat tind să folosească mai multă energie decât este nevoie. Atunci când le achiziţionaţi, nu vă stabiliţi ca şi criteru doar aspectul şi fiţi atenţi şi la energia consumată. Ca o practică eficientă, este mai bine să vă bazaţi pe lumina naturală. 

Utilizarea incorectă a frigiderului - Frigiderul şi congelatorul consumă mai multă energie atunci când sunt goale, prin urmare, dacă doriţi să evitaţi risipa de energie, întotdeauna lăsaţi câteva lucruri în el.

×
Subiecte în articol: energie electrică factura greseli
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close