Antena 3 CNN Actualitate Cele mai importante taxe pe care românii nu le vor mai plăti de luna viitoare

Cele mai importante taxe pe care românii nu le vor mai plăti de luna viitoare

Cele mai importante taxe pe care românii nu le vor mai plăti de luna viitoare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Ian 2017   •   09:12

Odată cu promulgarea legii privind eliminarea unor taxe şi tarife, de la 1 februarie românii nu vor mai trebui să achite o serie de taxe.

Este vorba de taxa radio-TV, taxa pentru eliberarea paşapoartelor, taxa de mediu, taxa pentru cazierul fiscal şi cel judiciar, taxa pentru apostilarea şi supralegalizarea actelor oficiale şi taxa suplimentară pentru eliberarea paşapoartelor, taxa pentru înregistrarea, la cerere, în actele de stare civilă a schimbării numelui şi sexului, taxa pentru preschimbarea actelor de identitate pentru cetăţeni români, precum şi înscrierea menţiunilor privind schimbarea domiciliului sau a reşedinţei cetăţenilor români, taxa de examinare pentru obţinerea permisului de conducere pentru autovehicule din categoriile şi subcategoriile A, A1, B, B1 şi B+E, taxa de examinare pentru obţinerea permisului de conducere pentru autovehicule din anumite categorii şi subcategori, scrie Capital.

Legea nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, a apărut în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 15 din 6 ianuarie 2017 şi va intra în vigoare la 1 februarie.

 

×
Subiecte în articol: Monitorul Oficial
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close