Antena 3 CNN Actualitate Cele mai proaste vești despre noul val de relaxare! Anunțul făcut de 2 miniștri

Cele mai proaste vești despre noul val de relaxare! Anunțul făcut de 2 miniștri

Redeschiderea restaurantelor ar putea fi amânată după 1 iulie, este anunțul ministrului Economiei în contextul creșterii numărului de îmbolnăviri. Virgil Popescu a declarat că o nouă relaxare a restricțiilor ar putea să nu aibă undă verde. Ministrul Sănătății a recunoscut și el că am putea vorbi despre o amânare a relaxării.

Cele mai proaste vești despre noul val de relaxare! Anunțul făcut de 2 miniștri
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    24 Iun 2020   •   13:25

Ambii oficiali au dat de înțeles că aceste măsuri de relaxare, care erau plănuite pentru data de 1 iulie, ar putea fi amânate sau chiar să apară noi restricții după această dată în cazul în care va crește numărul cazurilor de infectare cu coronavirus. 

Ministrul Sănătății spunea că mai sunt 7 zile în care vor fi analizate aceste cifre și dacă ele vor fi pe un trend crescător, ar putea apărea noi restricții în locul valului de măsuri de relaxare. 

Și ministrul Economiei, Virgil Popescu, a dat de înțeles același lucru.

Dacă se mențin lucrurile astea, nu cred că vom avea undă verde de la ministerul Sănătății pentru a avea o nouă relaxare a măsurilor, ci vom mai aștepta probabil 2 săptămâni pentru a vedea ce se întâmplă. Nu pot să promit absolut nimic pentru că trebuie și românii să înțeleagă că trebuie să respecte regulile ca să putem să ne menținem într-un ritm de relaxare al măsurilor. Suntem îngrijorați de ceea ce se întâmplă și nu vrem să avem un val doi înainte de sfârșitul anului, dacă va fi acest val doi”, a declarat acesta. 

×
Subiecte în articol: masuri relaxare relaxare
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close