Antena 3 CNN Actualitate Cele mai recente informaţii oferite de medici despre starea lui Mihai Câmpineanu

Cele mai recente informaţii oferite de medici despre starea lui Mihai Câmpineanu

Cele mai recente informaţii oferite de medici despre starea lui Mihai Câmpineanu
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Oct 2013   •   17:34
Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, care a suferit un infarct miocardic, este în comă indusă. Potrivit medicilor din Timişoara, starea acestuia "nu e foarte încurajatoare", cu toate că artistul nu are leziuni hemoragice cerebrale.

Mihai Câmpineanu se află, în continuare, sub supravegherea medicilor de la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a unităţii medicale, a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean din Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, citat de Mediafax.

"Mihai Câmpineanu este în continuare la Spitalul Judeţean din Timişoara, la ATI. I s-au făcut unele investigaţii, un RMN, este intubat, însă despre rezultate nu vă pot spune prea mult, la cererea familiei. Acum el se află în comă indusă de medicamente, este intubat. Încă nu ne putem da seama de starea lui, care nu este foarte încurajatoare. A dat unele semne, a mişcat, însă a fost sedat apoi. Vă pot spune că nu are leziuni hemoragice cerebrale, aşa cum s-a vehiculat", a spus Bîrsăşteanu.

Mihai Câmpineanu va rămâne sub supravegherea medicilor de la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a suferit un infarct miocardic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la finalul unui concert susţinut la Timişoara.

×
Subiecte în articol: infarct
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close