Antena 3 CNN Actualitate Cele mai tari mesaje de Valentine's Day. Surprinde-ți persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților cu un mesaj original

Cele mai tari mesaje de Valentine's Day. Surprinde-ți persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților cu un mesaj original

Un mesaj de Valentine's Day bine ales poate face diferența între o zi de milioane și una demnă de uitat.

Cele mai tari mesaje de Valentine's Day. Surprinde-ți persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților cu un mesaj original
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Feb 2020   •   20:48

Mesajul de Valentine's Day dacă este original și vine la momentul potrivit poate să îți deschidă noi orizonturi. Dacă ești în pană de idei, găsești mai jos câteva sugestii de mesaje pentru Ziua Îndragostiților. 

Când lumina dimineţii astăzi mi-a bătut la geam/ Mă speriam la gându-n care/ Lângă mine nu te am/ Am decis să-ţi spun acuma/ Draga mea, cât te iubesc/ Fermecat voi fi întruna/ De-al tău glas îngeresc.

Pentru a-i arăta cât o preţuieşti, fă-i următoarea declaraţie:

Am ştiut că te iubesc atunci când mi-am dat seama că eşti singura persoană cu care aş vrea să împart bucuriile, durerile şi realizările mele.

Faptul că te-am găsit pe tine îmi dovedeşte că viaţa are un sens: acela de a fi compleţi alături de jumătatea noastră. Te iubesc! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

De câte ori mă uit în ochii tăi, mă văd pe mine însămi şi îmi dau seama că tu mă faci să mă simt frumoasă, apreciată, unică. Te iubesc!

Dacă el ţi-a fost alături într-un moment dificil, arată-i cât de mult îi apreciezi susţinerea:

Răbdarea, loialitatea şi încrederea ta în mine m-au ajutat să trec peste orice obstacol. Totul se schimbă odată cu trecerea timpului, însă dragostea mea pentru tine va rămâne la fel.

Iubitul tău nu îţi poate fi alături în această zi specială? Iată un mesaj de Sfântul Valentin care îl va impresiona într-un mod plăcut, chiar dacă este plecat peste mări şi ţări:

Distanţa nu înseamnă nimic, atunci când vorbim despre o dragoste atât de profundă. Cu fiecare zi care trece, eu te iubesc din ce în ce mai mult, iar dragostea mea străbate kilometrii dintre noi. La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Dacă faci parte din categoria persoanelor care cred în destin, iată ce mesaj de Sfântul Valentin îi poţi trimite iubitului tău:

Oamenii vin şi pleacă din viaţa noastră mereu: prieteni, cunoştinţe, chiar şi duşmani. Tu eşti singurul punct fix, care mi-a fost dat pentru a-mi pune ordine în viaţă şi în gânduri.

Literatura poate fi o sursă importantă de inspirație pentru SMS-urile de Sf. Valentin.

„Vreau să fac cu tine ce face primăvara cu cireșii.” – Pablo Neruda

„Știi că ești îndrăgostit când nu poți adormi pentru că în sfârșit realitatea este mai frumoasă decât visul.” – Dr. Seuss

„Dragostea este acea stare în care fericirea celuilalt este mai importantă decât a ta.” – Robert A. Heinlein

„Dragostea este ca vântul: nu o poți vedea, dar o simți.” – Nicholas Sparks

„Nu iubești pe cineva pentru că este perfect, îl iubești în ciuda faptului că nu este.” – Anonim

„Datorită ție știu ce este dragostea.” – Herman Hesse

„La atingerea iubirii, toată lumea devine poet.” – Platon

Mesajele de Sfântul Valentin trebuie personalizate în funcţie de destinatar. Ele reprezintă un bonus binevenit atunci când vrei ca jumătatea ta să aibă parte de mai multe momente speciale în aceasta zi.

„Dragostea este ca războiul: începe ușor, dar este foarte greu de oprit.” – H. L. Mencken

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close