Antena 3 CNN Actualitate Cele trei zodii care își vor găsi dragostea toamna aceasta

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea toamna aceasta

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea toamna aceasta
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Aug 2017   •   16:44

Norocul o să iasă în cale pentru trei dintre nativii zodiacului. 

Astrele își spun cuvântul și a sosit momentul ca aceștia să simtă din nou fiorii dragostei, potrivit girly.ro. 

Iată zodiile care vor fi iubite toamna asta.

BERBEC

Nativii în această zodie îşi vor găsi marea dragoste anul acesta. Dacă eşti Berbec, în sfârşit vei găsi persoana alături de care vei avea parte de dragoste infinită, momente pline de tandreţe şi romantism, iar fiecare clipă petrecută împreună va fi desprinsă din basme. Cei care se află deja într-o relaţie stabilă, trebuie să ştie că astrele favorizează dragostea în noul an şi veţi avea parte de momente speciale în doi. Legătură dintre voi va fi din ce în ce mai strânsă şi vă veţi da seama cât de norocoşi sunteţi să vă aveţi unul pe celălalt.

VĂRSĂTOR

"Dragoste" este cuvântul anului pentru Vărsători. Aceştia vor fi mai iubiţi şi apreciaţi ca oricând, iar orice neînţelegere cu partenerul va trece imediat. Iubirea este mai puternică decât orice ceartă. Vărsătorii care nu se află într-o relaţie nu au motive de disperare. În acest an se vor îndrăgosti, iar partenerul lor va fi de vis. Iubirea va domni asupra acestui semn zodiacal.

RAC

Acesta este anul vindecării sufleteşti pentru această zodie. În sfârşit, va putea trece peste toate relaţiile eşuate din trecut, fiind pregătită să înceapă o nouă viaţă alături de partener. Când îşi va găsi perechea, va realiza de ce nu a mers nicio relaţie până acum. Partenerul din această toamna ar putea fi alesul, aşa că Racii ar trebui să se pregătească pentru marea întâlnire! Cei ce se află deja într-o relaţie vor avea parte numai de bucurii şi înţelegere pe plan emoţional.

×
Subiecte în articol: zodii dragoste toamnă astre
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close