x close

Celebrul violonist André Rieu, amendă uriașă pentru că s-ar fi folosit de copiii români în concerte. Artistul contestă decizia autorităților-VIDEO

25 Oct 2017   •   09:30
Celebrul violonist André Rieu, amendă uriașă pentru că s-ar fi folosit de copiii români în concerte. Artistul contestă decizia autorităților-VIDEO FOTO: Facebook/André Rieu

André Rieu, cunoscut ca "regele modern al valsului" a primit o amendă uriaşă după ce un grup de copii din România a cântat alături de el până la miezul nopţii, într-o serie de concerte desfăşurate în Olanda, în 2015. 

Astfel, inspecţia muncii din Olanda a decis că violonistul trebuie să plătească peste 100 de mii de euro în condiţiile în care legea acestei țări nu permite prezenţa pe scenă a minorilor după ora 23.

Artistul contestă însă decizia autorităţilor. Rieu susţine că cei 12 copii, cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani, fac parte din echipa naistului Gheorghe Zamfir şi că el nu ar fi ştiut că este angajatorul românilor. Instanţa va da un verdict în acest caz în luna decembrie.

 

Citeşte mai multe despre:

André Rieu violonist copiii romani concerte
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati