Antena 3 CNN Actualitate Cenad. Un cetăţean marocan a încercat să treacă graniţa ilegal, închis într-o ladă frigorifică

Cenad. Un cetăţean marocan a încercat să treacă graniţa ilegal, închis într-o ladă frigorifică

Cenad. Un cetăţean marocan a încercat să treacă graniţa ilegal, închis într-o ladă frigorifică
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Aug 2012   •   16:06

Un cetăţean marocan, care intenţiona să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen, a fost găsit, duminică, într-o ladă frigorifică de poliţiştii de frontieră de la punctul de graniţă Cenad, informează Poliţia Română, conform Mediafax.
   
Duminică, în jurul orei 3.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judetul Timiş, s-a prezentat pentru a ieşi din România, Andrei B., în vârstă de 25 ani, şofer al unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, încărcat cu frigidere uzate.
   
La controlul autovehiculului a fost descoperit ascuns, într-o ladă frigorifică, un cetăţean marocan, în vârstă de 33 de ani, care intenţiona să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen.
   
Vineri, sâmbătă şi duminică, poliţiştii de frontieră au depistat şi reţinut 12 persoane, cetăţeni din Algeria, Maroc, Egipt, Yemen şi Mauritania, care încercau să treacă ilegal frontiera română.
   
Patru migranţi au fost reţinuţi de către poliţiştii de frontieră timişoreni, în timp ce intenţionau să treacă ilegal frontiera verde. Alti şapte migranti au fost descoperiţi de poliţiştii de frontieră ascunşi într-un automarfar care transporta lemne de foc, iar unul în lada frigorifică dintr-un microbuz.

×
Subiecte în articol: granita ilegal cetatean
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close