Antena 3 CNN Actualitate Centrele de plasament sau şcolile speciale riscă să fie închise. Guvernul reduce cu 20% cheltuielile direcţiilor de asistenţă socială (VIDEO)

Centrele de plasament sau şcolile speciale riscă să fie închise. Guvernul reduce cu 20% cheltuielile direcţiilor de asistenţă socială (VIDEO)

Centrele de plasament sau şcolile speciale riscă să fie închise. Guvernul reduce cu 20% cheltuielile direcţiilor de asistenţă socială (VIDEO)
04 Iul 2010   •   14:22



Pentru a face economie, Guvernul nu se uită de unde taie. Deşi erau deja subfinanţate, direcţiile de asistenţă socială şi protecţia copilului trebuie să reducă cheltuielile cu 20%. În acestă situaţie, unele centre de plasament sau şcoli speciale riscă să fie închise.

20% trebuie să taie din cheltuieli administratorii centrelor de plasament şi cei ai şcolilor şi grădiniţelor speciale. Pentru a nu fi afectate alocaţiile de hrană ale copiilor, angajaţii acestor instituţii fac tot posibilul să reducă facturile pentru utilităţi.

Tocmai din această cauză mai marii direcţiei generale de asistenţă socială din ARgeş au pus lacătul pe unele centre de plasament.

Pentru a nu ajunge în acestă situaţie au făcut un apel către guvernanţi.

Deocamdată n-au primit niciun răspuns din partea Guvernului. Dacă executivul nu va răspunde în următoare două luni cel mai probabil, unele centre vor rămâne închise.



Foto: VideoNews

Antena 3

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close