Antena 3 CNN Actualitate Cercetări reluate în dosarul Romgaz. Adriean Videanu, audiat la DIICOT

Cercetări reluate în dosarul Romgaz. Adriean Videanu, audiat la DIICOT

Cercetări reluate în dosarul Romgaz. Adriean Videanu, audiat la DIICOT
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    05 Oct 2016   •   10:27

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu s-a prezentat miercuri la DIICOT, pentru a fi audiat în dosarul Romgaz, în care mai este cercetat şi omul de afaceri Ioan Niculae.

După mai bine de patru ani de cercetări, rechizitoriul prin care Ioan Niculae şi Adriean Videanu urmau să fie trimişi în judecată a fost anulat de conducerea DIICOT, deoarece conţinea mai multe nereguli.

Dosarul a fost preluat de un alt procuror, care va trebui să refacă ancheta, respectiv să reaudieze martori şi inculpaţi, precum şi să schimbe infracţiunile pentru unii dintre acuzaţi.

Ioan Niculae a fost pus sub acuzare alături de alte 40 de persoane, funcţionari publici cu funcţii de conducere din cadrul SNGN Romgaz, Ministerului Economiei, Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei şi reprezentanţi ai unei societăţi comerciale din municipiul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de complot şi subminarea economiei naţionale. Printre cei acuzaţi se află şi fostul ministru al Economiei Adriean Videanu.

×
Subiecte în articol: Adriean Videanu DIICOT
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close