Antena 3 Actualitate Cercetările la locuința lui Gheorghe Dincă au fost finalizate. Anunțul DIICOT

Cercetările la locuința lui Gheorghe Dincă au fost finalizate. Anunțul DIICOT

29 Aug 2019   •   15:54
Cercetările la locuința lui Gheorghe Dincă au fost finalizate. Anunțul DIICOT
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3

DIICOT a anunţat că joi au fost finalizate în cea mai mare parte cercetările criminalistice la locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal. 

"Astăzi, 29.08.2019, activităţile desfăşurate la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe au fost în cea mai mare parte finalizate, cu referire directă la cercetarea criminalistică. Până la data expirării autorizaţiei de percheziţie emisă de către instanţa de judecată, vor fi efectuate şi alte activităţi, în funcţie de analiza ulterioară a mijloacelor de probă ridicate până la acest moment de la locul faptei", se arată într-un comunicat al DIICOT transmis AGERPRES. 

Timp de aproape o lună, anchetatorii au cercetat casa, dar şi curtea locuinţei lui Dincă, care are aproape 3.000 de metri pătraţi, fiind folosit şi un aparat special de scanare. 

În curtea casei, au fost descoperite mai multe gropi, unele fiind cimentate sau betonate, fiind adunate mii de probe, care au fost transportate în camioane la INML şi Institutul Naţional de Criminalistică pentru a fi expertizate. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close