Antena 3 CNN Actualitate "Cerem arestarea celor 7 băieţi violatori din Vaslui". Petiţia a fost semnată de peste 300.000 de români

"Cerem arestarea celor 7 băieţi violatori din Vaslui". Petiţia a fost semnată de peste 300.000 de români

"Cerem arestarea celor 7 băieţi violatori din Vaslui". Petiţia a fost semnată de peste 300.000 de români
Sursa foto: Foto: www.womenshealthmag.com
de S.T.    |    22 Iul 2015   •   15:45

Scandalizaţi de ceea ce s-a întâmplat cu cei şapte tineri care au violat o tânără din Vaslui, pe internet a apărut o petiţie cu numele "Cerem arestarea celor 7 băieţi violatori din Vaslui".

Peste 300.000 de români au semnat petiţia până în prezent şi numărul lor este în creştere.

AICI PUTEŢI SEMNA PETIŢIA

Pentru noi, solidaritatea nu este doar un simplu cuvânt. De-a lungul a 10 ani, Antena 3 a fost de partea celor nedreptătiţi, de partea celor care au avut de suferit în urma acţiunilor politice sau din justiţie. De aceea, începând de azi, veţi observa că prezentatorii şi moderatorii de la Antena 3 poartă o cocardă albă. Este un semn de solidaritate cu victima celor şapte violatori din judeţul Vaslui, pe care justiţia i-a eliberat şi, mai mult, tânăra a ajuns să fie considerată vinovată în comunitate pentru ce s-a întâmplat.

Este un semn de solidaritate cu Mariana Rarinca, femeia care a stat după gratii 6 luni după care a fost declarată nevinovată.

Vă invităm, ca de atâtea ori, să ne fiţi alături! Confecţionaţi-vă cocarde albe şi purtaţi-le la muncă, pe stradă, în mijloacele de transport. Arătaţi că vă pasă de suferinţa semenilor voştri şi fortaţi-i pe cei care pot să ia decizii să fie corecţi!

Distrugerea vieţilor unor semeni trebuie să înceteze. Noi, cei de la Antena 3, vom ieşi din nou pe stradă, vă vom dărui cocarde şi vă vom explica de ce solidaritatea românilor va deveni o armă împotriva nedreptăţii!

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close