Antena 3 CNN Actualitate Cerere-bombă după haosul din Caracal. Unchiul Alexandrei, dezvăluiri șocante: „Alexandra a sunat la ora 11. Poliția abia la ora 18.00 a solicitat localizarea apelului. Sunt criminali cu sânge rece”

Cerere-bombă după haosul din Caracal. Unchiul Alexandrei, dezvăluiri șocante: „Alexandra a sunat la ora 11. Poliția abia la ora 18.00 a solicitat localizarea apelului. Sunt criminali cu sânge rece”

Cerere-bombă după haosul din Caracal. Unchiul Alexandrei, dezvăluiri șocante: „Alexandra a sunat la ora 11. Poliția abia la ora 18.00 a solicitat localizarea apelului. Sunt criminali cu sânge rece”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    27 Iul 2019   •   13:14

Alexandra Măceșanu, fata sechestrată și cel mai probabil ucisă la Caracal, este nepoata cunoscutului activist civic Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei susține că cei care nu au făcut nimic în acest caz sunt criminali cu sânge rece.

Mama Alexandrei Măceșanu, primele declarații: „Inima îmi spune că trăiește” - VIDEO

Alexandru Cumpănașu cere comisie specială de anchetă în acest caz.

„Poliția de la Caracal abia la ora 18.00 a solicitat localizarea apelului făcut de Alexandra. Șapte ore nu au făcut nimic și sunt criminali cu sânge rece. După localizare, au mai stat. Acești oameni nu au cerut timp de șapte ore localizarea fetei și după ce au avut-o au mai stat până s-au dus la judecător.

Nu mă las aici! Plângerea penală va viza cercetarea tuturor, de la șeful Poliției până la ultimul lucrător. Avem o instituție a statului român care își bate joc de noi, e vorba de STS.

Mă adresez Parlamentului să constituie o comisie specială de anchetă”, a spus Alexandru Cumpănașu, sâmbătă, la Antena 3.

Principalul suspect de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de trafic de minori și viol, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, transmite DIICOT.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close