Antena 3 CNN Actualitate Un cerșetor român a reușit să fure de la un polițist. Gestul impresionant al omului legii când a văzut cine este hoțul

Un cerșetor român a reușit să fure de la un polițist. Gestul impresionant al omului legii când a văzut cine este hoțul

Un polițist italian se afla în patrulare în zona Campi Bisenzio, o suburbie a Florenței, când a văzut la un cerșetor român ceva care i-a părut foarte familiar. Era vorba despre o pereche de adidași care îi fusese furată cu ceva timp în urmă.

Un cerșetor român a reușit să fure de la un polițist. Gestul impresionant al omului legii când a văzut cine este hoțul
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    17 Feb 2021   •   19:17

Și-a dat seama că sunt ai săi deoarece modelul era unul destul de rar și nu putea fi o coincidență. Mai ales că omul legii în comandase la comandă de pe un anumit site de specialitate și achitase pentru ei circa 300 de euro.

Polițistul italian își lăsase adidașii în curte în octombrie 2020 și cineva reușise să-i fure, însă nu a avut niciun indiciu și nu bănuise pe cineva anume. Doar că după câteva luni, soarta se pare că i l-a adus pe făptăș în cale într-un moment în ca nu se mai aștepta.

Când și-a văzut pantofii în picioarele cerșetorului, omul legii s-a apropiat de el și l-a întrebat de unde îi are. Bărbatul român, în vârstă de 32 de ani, a tăcut mâlc, dar i-a scos din picioare și i-a întins polițistului semn că vrea să-i returneze.

Italianul a fost foarte surprins de gestul cerșetorului. Așa că, în loc să-l aresteze pentru furt, l-a luat și l-a dus într-un magazin cu haine și i-a cumpărat nu doar o nouă pereche de încălțăminte, ci și o haină de iarnă.

 “Un gest care m-a făcut fericit”, a declarat ulterior polițistul italian.

×
Subiecte în articol: politist Italia
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close