Antena 3 CNN Actualitate CFR a lansat trenuri către Grecia și Turcia. Cât durează călătoria

CFR a lansat trenuri către Grecia și Turcia. Cât durează călătoria

CFR a lansat trenuri către Grecia și Turcia. Cât durează călătoria
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    08 Iun 2019   •   19:59

Trenurile directe care vor lega Capitala de Istanbul şi Salonic au reintrat în circulaţie.

„Este vorba de o ofertă estivală de călătorie a CFR Călători, care se va desfăşura în perioada 7 iunie - 7 octombrie. Practic, trenurile vor lega Bucureştiul de trei mari destinaţii turistice. Vorbim, în ordine, de Sofia, de Istanbul şi de Salonic. Trenurile de Salonic vor circula o dată pe săptămână, cu plecare din Capitală în cursul zilei de vineri, la ora 12:40, şi sosire la Salonic sâmbăta, la ora 6:59, plecarea din Salonic făcându-se duminica, la ora 23:19, cu sosire în Bucureşti luni la ora 18:55. Acesta este un serviciu săptămânal, deoarece s-a constatat că nivelul de interes este în special în această perioadă de sfârşit de săptămână”, a declarat, pentru Agerpres, directorul de comunicare al companiei, Adrian Vlaicu.

Potrivit acestuia, trenul spre Sofia va circula zilnic, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 12:40 şi sosire la ora 22:20. Din Sofia, plecarea este programată la ora 8:55, iar sosirea în capitala României este la ora 18:55.

Trenul de Turcia va circula zilnic şi va pleca din Bucureşti la ora 12:40, cu sosire în staţia Halkali la ora 7:40. Returul se va face la ora 21:40 din Halkali, cu sosire în Gara de Nord a doua zi, la ora 18:55.

În ceea ce priveşte durata de călătorie, până la Salonic drumul dus va dura circa 18 ore, iar la întors 19 ore, spre Sofia în jur de 9 ore şi 50 de minute, iar spre Istanbul ceva mai mult, circa 19-21 de ore.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: CFR Calatori Grecia turcia calatorie Istanbul
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close