Antena 3 CNN Actualitate CFR anunță întârzieri la trenurile către și dinspre Aeroportul Otopeni

CFR anunță întârzieri la trenurile către și dinspre Aeroportul Otopeni

Potrivit CFR, trenurile care circulă spre și dinspre Aeroport vor înregistra întârzieri, din cauza unui automotor care s-a defectat între stațiile Pajura și Mogoșoaia.

CFR anunță întârzieri la trenurile către și dinspre Aeroportul Otopeni
Sursa foto: Profimedia Images
de Laura Dinu    |    15 Mar 2024   •   09:39

”Compania Națională de Căi Ferate “CFR” SA informează că trenurile care circulă spre și dinspre Aeroport vor înregistra întârzieri în următorul interval orar, din cauza unui automotor care s-a defectat între stațiile Pajura și Mogoșoaia.

Automotorul 7038, care circulă în relația București Nord - Urziceni, a rămas defect în jurul orei 08:38, între stațiile Pajura și Mogoșoaia. Până la sosirea unui alt automotor de ajutor, care să tracteze garnitura defectă, trenurile R 7915 (București - Aeroport) și R 10108 (Aeroport - București Nord) staționează temporar în Pajura, respectiv Mogoșoaia.

Menționăm faptul că, trenurile care circulă la această oră pe relația Gara de Nord - Aeroport și retur vor înregistra întârzieri atât în stațiile de îndrumare, cât și la destinație.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București asigură suportul tehnic necesar operatorului național CFR Călători pentru remedierea situației și restabilirea traficului, spre și dinspre Aeroport, în condiții normale, în cel mai scurt timp”, informează CFR.

×
Subiecte în articol: CFR tren aeroport otopeni
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close