Antena 3 CNN Actualitate CFR: Toate liniile de cale ferată din Galaţi sunt inundate. Zece trenuri au întârzieri între 30 şi 120 de minute

CFR: Toate liniile de cale ferată din Galaţi sunt inundate. Zece trenuri au întârzieri între 30 şi 120 de minute

CFR: Toate liniile de cale ferată din Galaţi sunt inundate. Zece trenuri au întârzieri între 30 şi 120 de minute
Sursa foto: Foto: CFR/Facebook
12 Oct 2016   •   09:38

Zece trenuri au plecat cu întârziere din Galaţi din cauza ploilor abundente căzute în ultimele ore care au inundat toate liniile de cale ferată din staţia Galaţi, aceste trenuri înregistrând întârzieri între 30 şi 120 de minute, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

"Toate liniile de cale ferată din staţia Galaţi sunt inundate, iar trenurile intră şi ies din staţia Galaţi cu 5 kilometri pe oră. Se poate circula, dar numai cu o viteză de 5 kilometri pe oră şi din această cauză sunt întârzieri. Nu se mai respectă viteza normală de circulaţie. Sunt 10 trenuri care au plecat cu întârziere din Galaţi în direcţiile Brăila, Bucureşti, Bârlad şi Tecuci. În prezent, acestea au întârzieri între 30 şi 120 de minute", a precizat Brânzan, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, echipele CFR SA sunt pe teren pentru verificări şi îndrumarea trenurilor care circulă cu viteză redusă. Aceasta a precizat că nu sunt probleme în privinţa transportului călătorilor deoarece circulaţia nu a fost închisă.

"Oamenii sunt pe teren, se verifică nivelul apei, macazurile, secţiunile de linie, se îndrumă trenurile care merg cu 5 km la oră, iar o maşină de pompieri încearcă să scoată apa de pe linii. Nu sunt probleme cu călătorii deoarece se circulă, nu este închisă circulaţia, dar în astfel de situaţii sunt inerente întârzierile", a mai spus purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis marţi un Cod portocaliu de ploi şi vreme rea pentru 14 judeţe şi un Cod galben pentru alte 21 de judeţe, valabile până joi seara.
 

×
Subiecte în articol: CFR inundatii
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close